dilluns, 13 de juny del 2016

Aquí us deix una cançó que han fet tots els jugadors d'Espanya per l'eurocopa 2016. És una cançó que enganxa molt ràpid. Jo tot el dia la cant, m'encanta!

Recordau que avui Espanya juga contra la República Xeca a les 16:00!

LA ROJA BAILA

dijous, 9 de juny del 2016

PORT AVENTURA

Ja acabada la temporada i molt contentes, divendres 17 de la setmana que ve partirem cap a Port Aventura tot l'equip. Nosaltres, les nines voliem anar de viatge a algun lloc per despedir de la millor manera aquesta temporada i un dia a un entrenament ho vam comentar amb els entrenadors. Nosaltres els hi varem dir d'anar a Menorca o Eivissa a fer un petit torneig. Ells ens van dir que també tenien pensat anar de viatge. No ens decidiem i l'entrenador va dir per anar a Port Aventura. Nosaltres varem pegar bots d'alegria! Na Pilar, la mare d'una nina que juga amb jo, ens ha organitzat tot el viatge. Com bé he dit, partim divendres 17 horabaixa i tornam diumenge dia 19 vespre! Seguríssim que serà un cap de setmana inoblidable i per recordar! 


dimarts, 7 de juny del 2016

Com ja heu pogut veure, tot esforç té la seva recompensa. Ahir totes varem lluitar a mort, amb ganes, motivació i foça. Era el que voliem des d'un principi i ho hem aconseguit totes juntes. Ha estat un temporada inoblidable amb moments durs però sempre amb alegria. Ara ens toca disfrutar del viatge!!! QUE TREMOLI PORT AVENTURA!!!!

CAMPIONES!!

dijous, 2 de juny del 2016

SANT BARTOMEU

La setmana ja està per acabar i de cada pic esteim més aprop de la final, de l'estiu i d'acabar l'escola! 
Aquí us deix un video de les festes de Montuïri. 

dimecres, 1 de juny del 2016

ARRIBA EL MOMENT

Hoooola! Tenc bones notícies! 

Com ja us vaig comentar fa uns dies, les cadets hem quedat primeres de la lliga i ens toca jugar la final contra Bahía San Agustín. Abans no sabia gaire bé quin dia es disputaria la final ni a quina hora, però a la fi ja es sap: jugam dilluns dia 6 de juny al Pavelló és Revolt de Montuïri!! Necessitam una gran afició que ens animi molt i segur que amb la nostra actitud i la vostra ajuda guanyam! Per fer més emocionant i alegre aquesta final totes les persones que vengueu heu de dur una camiseta vermella i així segur que tots junts formarem una gran família i podrem guanyar!!

No t'oblidis, dia 6 d'aquest mes tens una event molt important i pensa a dur la camiseta vermella!!

JUNTES FEIM EQUIP!



dissabte, 28 de maig del 2016

ENS TOCA DESCANSAR!

Bones a tots i a totes! Aquest cap de setmana a les cadets ens toca descanar, és a dir: demà no ens toca jugar cap partit. Per altre banda, la setmana que ve ens toca entrenar molt dur per començar a estar llestes per a la gran final. Encara no es sap ben be quin dia serà ni a quina hora però tot d'una en saber coses us infrormaré! 

Que tengueu un bon cap de setmana i que pogueu començar la setmana de la millor manera possible! 


LA GRAN FINAL

dimarts, 24 de maig del 2016

Hola! Com estau? Jo beníssim! Ja som a dimarts i ahir les cadets varem guanyar el darrer partit de lliga "b" contra sa Pobla per 86-36. Esteim molt contentes ja que anam les primeres a la classificació. 


Aquí us deix una imatge d'ahir celebrant la victòria!!



dissabte, 21 de maig del 2016

CADETS

Bones! Demà les cadets jugam a les 18:00 a Montuïri contra la Salle de Palma i dilluns a les 20:00 també a Montuïri contra Sa Pobla! #dueslliguesunequip

dijous, 19 de maig del 2016

És un look molt casual, amb un top una falda llarga i unes sabates precioses!

El top el podeu trobar tant en blanc com en negre i també podeu trobar diferents tipus de tops. Les sabates podeu dur les que volgueu però sempre han de combinar amb el jersei o top que dugueu. Les sabates que us he posat queden moníssimes, jo les tenc!


           

BON DIA!

Ja som a dijous i la setmana ja està per acabar, ja queda menys pel cap de setmana!

Encara no tens un look per anar de festa aquest cap de setmana? Cap problema, aquí us deix un petit consell de moda!


dimarts, 17 de maig del 2016

Que acabeu el dimarts de la millor manera possible!

ESTIU

Bon dia! Com duis el matí? Jo beníssim!

Comença a fer calor i aixó vol dir que l'estiu ja està apunt d'arribar. Temps de começar a dur maniga curta, calçons curts i sabates més fresques. No se vosaltres, però jo ja fris molt d'acabar les classes i poder disfrutar d'un estiu ben merescut. Vull vespres a la fresca de no saber en quin dia em trob, poder anar a la platja, poder passar més temps amb les amigues i amb la família i lo que més enyor i vull que arribin ja són les verbenes! Que m'agrada de molt anar de festa!!

Aquí us deix una cançó que a les meves amigues i a jo ens recorda molt a l'estiu passat. Ens encantava i no l'aturaven de posar a cada festa i verbena que anavem i nosaltres la ballavem com a loques!


dilluns, 16 de maig del 2016

BENVINGUTS!

Hola a tots i a totes! Esper que hagueu tengut un bon dia. Som nova a això i aquest és el meu primer blog així que per ara no m'enter gaire però ja anirem fent. Podreu trobar informació sobre les cadets de l'equip de bàsquet de Montuïri, un grup de nines joves que els hi encanta el bàsquet. Cada cap de setmana trobareu el resultat de cada partit jugat. A part d'això també podreu trobar cançons que ara estan de moda i que són les més escoltades, imatges de llocs del món, notícies, consells de moda i mil coses més! 
Esper que el meu blog us agradi!

Aquí us deix una imatge de les cadets de Montuïri d'aquest darrer cap de setmana on varem jugar dos partits el primer contra el DAKOTA ALCÚDIA, on varem guanyar 42-41 i el segon contra el JOAN CAPÓ,també guanyat 69-59.  

Dues lligues un equip!